Αποκάλυψη «βόμβα» από τον πρόεδρο της Πόρτο: «Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο!»

Την πρόθεση του Ολυμπιακού να πληρώσει τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ και να αγοράσει τον Νταβίντ Κάρμο, αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα!

Έτοιμος να τινάξει την… μπάνκα στον αέρα για χάρη του Νταβίντ Κάρμο είναι ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο Πίντο Ντα Κόστα!

Ο εμβληματικός πρόεδρος της Πόρτο δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει ήδη τον σύλλογο της Πορτογαλίας ότι το καλοκαίρι θα καταβάλουν τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν τον υψηλόσωμο στόπερ!

«Δεν πρόκειται να χάσουμε τα 20 εκατ. ευρώ που δαπανήσαμε για τον Κάρμο. Μέρος τους έχει γίνει απόσβεση και η ομάδα που αγωνίζεται τώρα ως δανεικός (σ.σ. ο Ολυμπιακός) μας έχει πει ήδη ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 17,5 εκατ. ευρώ και θα τον αγοράσει», ήταν τα λόγια του Πίντο ντα Κόστα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μεγάλη «μάχη» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να φέρουν τον Κάρμο στο λιμάνι, καταλήγοντας σε συμφωνία με τους «Δράκους» για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Πόρτο φέρονται κάτι παραπάνω από διατεθειμένοι να τον «δέσουν» τον Πειραιά, όπου εάν φυσικά ολοκληρωθεί το deal με το συγκεκριμένο ποσό τότε θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy