Γιακουμάκης για την επίθεση προς το πρόσωπό του: «Να βρουν το νόημα της ζωής»

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιακουμάκη μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος και την επίθεση δέχθηκε.

Έχοντας ακούσει σχόλια που ξεφεύγουν από το όριο της κριτικής, μετά την άστοχη εκτέλεσή του στη διαδικασία των πέναλτι του τελικού της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία, ο Γιώργος Γιακουμάκης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στην αγάπη που πήρε από την οικογένειά του, ευχόμενος όλοι όσοι του «ευχήθηκαν» να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχει κάνει εκείνος, ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα στήριξης που έλαβε.

Τόνισε, δε, ότι ο λόγος που τον καταρράκωσε περισσότερο για τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η υπόσχεση που είχε δώσει εδώ και τέσσερις μήνες στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μάλιστα, συνόδευσε τη σχετική του ανάρτηση με φωτογραφίες με τα παιδιά του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Γιακουμάκη:

«Ταξιδεύοντας πάνω από 20 ώρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου δεν σταμάτησα στιγμή να σκέφτομαι ότι δεν κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Ότι δηλαδή θα γυρίσω πίσω νικητής! Μία υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και 4 μήνες! Αυτός είναι και ο λόγος που με καταρράκωσε περισσότερο.

Δέχτηκα άπειρες ευχές το τελευταίο 24ωρο και δεν έχω παρά να ευχηθώ κι εγώ ο ίδιος στους ίδιους αυτούς ανθρώπους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον να βρουν το νόημα της ζωής όπως έχω εγώ και να πάρουν τέτοιες αγκαλιές και αγάπη όπως πήρα εγώ σήμερα, διότι προφανώς δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή τους από την οικογένειά τους.

Υγ: Πολλοί από χθες έγιναν από γνωστοί, φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης! Σας εκτιμώ απεριόριστα. #ελλαδαραγιαπαντα»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Giakoum (@giakoum9_official)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy