Ολοκληρώνει την εν Ελλάδι προετοιμασία της και πετάει για Τιφλίδα η Εθνική!

Στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου δούλεψε και το Σάββατο (23/3) η Εθνική Ελλάδος, η οποία πετάει την Κυριακή (23/3, 15:15) για την Τιφλίδα και το μεγάλο παιχνίδι με τη Γεωργία.

Την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό με τη Γεωργία, την Τρίτη (26/3, 19:00) στην Τιφλίδα, που θα κρίνει την παρουσία της στο Euro 2024, συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δούλεψε και το Σάββατο (23/3) στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή για τον αγώνα με τη Γεωργία, ενώ προπονήθηκαν κανονικά οι Κουλιεράκης-Χατζηδιάκος που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έδειξε κάτι, σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται για τον αγώνα στην Τιφλίδα, η οποία παραμένει… γρίφος.

H εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (24/3) με πρωινή προπόνηση στις 10:30 και πάλι στο Μαζαράκη και έπειτα, στις 15:15, η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Γεωργίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy