Δεν είναι έτσι Τιμούρ…

Ο κόσμος θέλει να δει αλλαγή και αποτελέσματα, άλλωστε άλλες μικρές εθνικές ομάδες έχουν αρχίσει να τα παίρνουν...

Σε χθεσινές(21/3) του δηλώσεις μετά την ισοπαλία στο φιλικό με τη Λετονία, οομοσπονδιακός προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια προέβει σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, “δεν αγαπάει ο κόσμος την Εθνική και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα”.

Κατά την ταπεινή μας άποψη κύριε Τίμουρ έχετε λάθος… Και την αγαπάει, και θέλει να πηγαίνει καλά, να έχει κίνητρο, να μην “παίζονται παιχνίδια”, πριν από τα παιχνίδια και γενικά θέλει να βλέπει ορθολογιστικό ποδόσφαιρο, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Εσεις όλοι εκεί στην ομοσπονδία αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αλλάξουν το κλίμα και να μας δώσουν κίνητρα για να έρθουμε στο γήπεδο.

Όταν με την Ισπανία σε ένα γήπεδο γεμάτο, οι ποδοσφαιριστές μας πήγαν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο με συνεχόμενη άμυνα, τότε ο κόσμος έδειξε την αγάπη του και “μπήκε” στο παιχνίδι!

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Χάμπος Κυριάκου μιλώντας στο ΡΙΚ, είπε πως η ίδια η εθνική είναι αυτή η οποία έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο και στα δικά τους πόδια είναι να τον φέρουν πίσω, παίρνοντας καλά αποτελέσματα.

Τι ανέφερε ο Χάμπος:

“Στην ουσία εμείς θα φέρουμε τον κόσμο κοντά όπως έγινε και πιο παλιά. Θυμάμαι με προπονητή τον Πάμπο είχε 25.000 κόσμο στο ΓΣΠ με το Ισραήλ. Δεν τα καταφέραμε ούτε εκεί. Είχαμε καλά αποτελέσματα, εμείς φέραμε τον κόσμο. Προς το παρόν εμείς τους διώξαμε, στα δικά μας πόδια είναι να τους φέρουμε πίσω. Τα αποτελέσματα θα φέρουν τον κόσμο κοντά. Και στα φιλικά και στα επίσημα. Όταν ξεκινήσεις καλά αποτελέσματα συνεχόμενα νομίζω ο κόσμος θα έρθει να αγκαλιάσει την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, όταν κερδίζεις παιχνίδια, σε όλες τις ομάδες είτε σε εθνική είτε συλλογικά φέρνεις τον κόσμο κοντά. Έτσι είναι και στην εθνική. Όταν φέρουμε τα αποτελέσματα θα έρθει και ο κόσμος κοντά, το πιστεύω ακράδαντα”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy