Όλα στο μηδέν… εκτός από τις κάρτες!

ΑΕΛ και Δόξα έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό

Από ένα βαθμό ΑΕΛ και Δόξα και ισοπαλία 0-0!

Το πρώτο 20λεπτο του ημιχρόνου κύλησε με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη και να πρσπαθεί να απειλήσει από την αρχή, με τον Τζάλμα να έχει μια καλή φάση για να σκοράρει, όμως η Δόξα εν συνεχεία ισορρόπησε και μέχρι να ολοκληρωθεί το ημίχρονο είχε δύο πολύ καλες φάσεις για να πετύχει αυτή γκολ, όμως ο Ανέστη ήταν σε ετοιμότητα και έσωσε με ισάριθμες επεμβάσεις. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός στα αρχικά του στάδια, όμως στη συνέχεια έπεσε.

Με τη Δόξα να έχει μεγάλη ευκαιρία μστο πρώτο πεντέλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγώνα. Εν συνεχεία το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς με το πρώτο ημίχρονο με τη Δόξα να προσπαθεί να βρει ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ η ΑΕΛ να προσπαθεί να απειλήσει. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι και το τέλος με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 με τη Δόξα να παίρνει ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία, ενώ άλλη μια αγγαρεία πέρασε για την ΑΕΛ!

 

Κίτρινες: Τζάλμα, Παπαφώτης, Μεντόζα / Τραιτσέφσκι, Τρούγιτς, Αλσέους, Πούριτς

ΑΕΛ: Ανέστης, Μπάστο, Ανδρέου(67΄Κα), Παπαφώτης, Σέρνιτς, Μορέιρα(67΄Μίντσεφ), Τσούκα(74΄Φραντζής), Ντε Λούκας, Μακρής(81΄Συλβέστρος), Τζάλμα, Θεμιστοκλέους(73΄Μεντόζα)

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγιεβιτς, Μεντόζα, Μαρς, Σιλβέστρος, Μόρσεϊ, Μίντσεφ, Νεοφύτου, Κάνο, Κα, Γενεθλίου

 

Δόξα: Αντωνίου, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι, Ναμπί, Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Β.Κυριάκου, Χ.Κυριάκου, Πούριτς, Ασάντε.

Στον πάγκο: Π.Κυριάκου, Φοφανά, Σαντίκ, Λοϊζίδης, Αντενόν, Αλσέους, Αντουί, Μέσκα, Χάνι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy