Μια ισοπαλία 0-0… μια αγγαρεία ολοκληρώθηκε!

Καρμιώτισσα και Απόλλωνας έμειναν σήμερα(15/3) στην ισοπαλία 0-0

Χωρίς πολλά πολλά και κάτι το ιδιαίτερο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Παφιακό βρίσκοντας την Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα στο ισόπαλο 0-0. Ο Απόλλωνας υπερτερούσε λίγο στην κατοχή της μπάλας, όμως η Καρμιώτισσα στεκόταν καλά και είχε τις δικές της προυποθέσεις. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν σε αλλαγή λόγω τραυματισμού του Πάβλοβετς με τον Αγγελή να παίρνει τη θέση του.

Παρά τον καλύτερο ρυθμό που έδωσαν οι δύο ομάδες και τις ευκαιρίες που είχαν ξεκινώντας με την Καρμιώτισσα να είναι πιο απειλητική εντούτοις το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-0. Σπόλιαριτς και Λέουβενμπεργκ απέκρουαν όποια ευκαιρία γινόταν από τους αντιπάλους και μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων τέλειωσε ο αγώνας χωρίς κάποιο γκολ.

 

Κίτρινες: Τσουκαλάς, Μαλόνε / Γιούρσεβιτς, Άδωνη, Βαλμπουενά

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Θεοδώρου, Χαραλάμπους(82΄Παντελή), Γκραντινάρου, Κοβάσεβιτς, Πάβλοβετς(42΄Αγγελή), Ψύχας(46΄Ματθαίου)

Στον πάγκο: Βιολάρης, Αντός, Μελετίου, Μιχαήλ, Αγγελή, Ματθαίου, Αριστείδου

 

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Άδωνη, Πεϊμπέρνς, Κρμέντσικ(72΄Βαλμουενά), Σπόλιαριτς(66΄Σαγκάλ), Γιούρσεβιτς, Νταρίκουα, Κοστάκε(46΄Φιλιώτης), Κολ(82΄Ποντικός), Μπακένγκα(66΄Αρτεάν), Χάμπος

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Εκπολό, Σιέλβικ, Σάντος, Σαγκάλ, Ποντικός, Αρτεάν, Βαλμπουενά, Φιλιώτης

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy