Σάντσο και Ρόις έστειλαν τη Ντόρτμουντ στους «8»

Το γκολ του Τζέιντον Σάντσο μόλις στο 3ο λεπτό και του Μάρκο Ρόις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλαν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους προημιτελικούς του Champions League, με το τελικό 2-0 επί της Αϊντχόφεν, στη ρεβάνς της φάσης των «16» της διοργάνωσης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Διπλή, πλέον, θα είναι η εκπροσώπηση των Γερμανών στην κλήρωση της Παρασκευής (15/03), καθώς εκτός από τους Βεστφαλούς το «εισιτήριο» για την οκτάδα έχει εξασφαλίσει νωρίτερα και η Μπάγερν Μονάχου, με το 3-0 επί της Λάτσιο.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός με συρτό σουτ στο ξεκίνημα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, για να χάσει απίστευτη ευκαιρία ο Λουκ Ντε Γιονγκ στο 90΄+4 για να ισοφαρίσει για την PSV και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ακριβώς ένα λεπτό μετά ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό ν΄ αποχωρήσει από το σύλλογο, «κλείδωσε» την πρόκριση για την ομάδα με πλασέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy