Απόλλων: Όλα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη Τύπου του ιστορικού φιλικού

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/03) δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του φιλικού αγώνα εορτασμών 70 και 100 χρόνων από τη μέρα ίδρυσης των Απόλλων και ΑΕΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/03, 19:00).

Παρόντες στην διάσκεψη ο Πρόεδρος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λεμεσού, Άγγελος Τσολάκης, και ο πρώην Αρχηγός της ΑΕΚΓιώργος Σαββίδης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑπόλλωναΣωκράτης Έλληνας.

Σωκράτης Έλληνας: «Καλωσορίζω τον κ. Σαββίδη στο γήπεδο μας, είναι μεγάλη τιμή που τον έχουμε μαζί μας όπως επίσης και τον Άγγελο Τσολάκη, δύο μεγάλες μορφές του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι ιστορική στιγμή και για εμάς και για την ΑΕΚ γιατί γιορτάζουμε μαζί τα 70χρονα και τα 100χρονα αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο συλλόγους που συνδέονται αφού ΑΕΚ πέρασε πέτρινα χρόνια και προσφυγιά ενώ ο Απόλλωνας όπως όλοι γνωρίζετε τα εθνικά του ιδεώδη και τους λόγους ιδρύσεως του. Ευχόμαστε όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να το χαρούν όσο και εμείς που το διοργανώνουμε.»

Γιώργος Σαββίδης: «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τέτοια παιχνίδια στέλνουν μήνυμα αθλητισμού, φιλικός αγώνας για τα γενέθλια των ομάδων που έχουν τη δική τους ιστορία. Εκτός από τη χαρά που παίρνει κάποιος από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσει

κόσμο. Δύο σύλλογοι που συνδέονται, είμαστε όλοι Έλληνες και δυναμώνουν τις σχέσεις των δύο χωρών ακόμη περισσότερο».

Άγγελος Τσολάκης: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Απόλλωνα που βρίσκομαι στο πάνελ. ΜΕ τον Γιώργο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική πριν πολλά χρόνια, ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, στο παιχνίδι με την Ιταλία. Ένας παίκτης με ήθος, δεν προκάλεσε ποτέ κανένα και είναι σημαία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ένα παιχνίδι και μια γιορτή για τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τιμήσει τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι και αυτό το φιλικό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ευελπιστούμε στο μέλλον να ακολουθήσει και φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα».

Το βίντεο:

https://www.facebook.com/share/p/3oBtKCrtXXSNvip5/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy