Πού και πότε θα διεξαχθεί το Final 4 του φετινού Youth League, όπου προκρίθηκε η U19 του Ολυμπιακού

Διαβάστε πού και πότε θα διεξαχθεί το Final 4 του φετινού Youth League, στο οποίο προκρίθηκε η U19 του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη της στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου.

Την ιστορική πρόκριση στο Final 4 του φετινού Youth League πανηγύρισε η U19 του Ολυμπιακού, μετά την εμφατική νίκη της με 3-1 μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου!

Τα τρομερά παιδιά του Συλαϊδόπουλου συνεχίζουν τη μαγική ευρωπαϊκή τους πορεία, στρέφοντας πλέον το βλέμμα τους μέχρι και την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!

Μετά την επιβλητική τους τριάρα επί της Μπάγερν «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final 4 της διοργάνωσης, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελβετία και στην πόλη της Νιόν, ενώ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Ναντ-Κοπεγχάγη. Στον έτερο ημιτελικό θα κοντραριστούν οι ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια Μάιντς-Πόρτο και Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 19 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικό είναι προγραμματισμένος για τις 22 Απριλίου.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy