Ν. Κωνσταντίνου: “Πικρή αλήθεια για την ομάδα μας”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή “Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ” με την Μαρίνα Αργυρού για όσα αφορούν την ομάδα.

Μερικές από τις τοποθετήσεις του:

“Πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι που πετύχαμε γκολ από τα αποδυτήρια, όμως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ και δεχθήκαμε την ισοφάριση και καταφέραμε να δεχθούμε την ήττα στο φινάλε.

Η διαφορά έχει ανοίξει στους 10 βαθμούς από την Καρμιώτισσα που ουσιαστικά είναι την ομάδα που κυνηγούν οι τρεις ομάδες. Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο στόχος της παραμονής, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην κρυβόμαστε. Είμαστε αναγκασμένοι από εδώ και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, όμως τα δεδομένα είναι εκεί μπροστά μας και ό,τι άλλο πούμε θα είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.

Σε κάποια παιχνίδια μας έλειπε το κάτι παραπανώ. Οι στιγμές και ο παράγοντας τύχη δεν ήταν μαζί μας και είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται. Έχουμε 11 ισοπαλίες, τις περισσότερες στο πρωτάθλημα. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα. Παλέψαμε κόντρα σε όλους και πήραμε σημαντικούς βαθμούς απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Η ομάδα έχει δώσει πολύ περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο από αυτά που έχει πάρει και αυτή είμαι μια πικρή αλήθεια για όλους μας. Δεν έπρεπε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση. Έπαιξαν αρκετά άλλα πράγματα ρόλο. Πήραμε περισσότερες νίκες εντός αγωνιστικού χώρου από αυτές που έχουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy