Τρομερός Γιακουμάκης: Έκανε χατ-τρικ σε 19 λεπτά στη νίκη 4-1 της Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη (4-1) της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί της Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον στο «Mercedes-Benz Stadium».

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές μέσα σε 19 λεπτά, η Ατλάντα Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Νιού Ίγκλαντ Ρεβολούσιον στο «Mercedes-Benz Stadium», για τη 2η αγωνιστική στο MLS.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ στην ήττα με 1-0 κόντρα στην Κολόμπους Κριού, κατάφερε να πετύχει το πρώτο του χατ-τρικ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο διεθνής στράικερ έφτασε σε άλλο ένα επίτευγμα: έχει σκοράρει 20 φορές για την κανονική διάρκεια σε λιγότερο από 2.000 λεπτά, μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία του MLS που φτάνει σε αυτή την επίδοση.

«Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα. Με ξέρουν και τους ξέρω, τους επιθετικούς που είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το Χρυσό Παπούτσι», είπε ο 29χρονος φορ μετά την εκπληκτική του εμφάνιση ενώπιον 67.727 οπαδών της Ατλάντα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy