Τήρησαν την υπόσχεση τους… Νικηφόρο ντεμπούτο Μάριου Χαραλάμπους

Η Καρμιώτισσα επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και ανέβηκε στους 27 βαθμούς

Καλύτερα μπήκε η Καρμιώτισσα στον αγώνα, όμως ο Οθέλλος ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 15λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με ωραίο σουτ του Ουεσλάτι που πέρασε έξω για να πετύχουν το γκολ και να κάνουν το 0-1 με κεφαλιά του Ρόσι στο 33ο λεπτό. Οι του Οθέλλου προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν τα κατάφεραν με το ημίχρονο μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων να ολοκληρώνεται με την Καρμιώτισσα να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1!

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Καρμιώτισσα με τον Ρόσι να βρίσκει το δοκάρι μετά από κεφαλιά. Στο 78΄ η Καρμιώτισσα με τον Κοβάσεβιτς έκανε δύο τα γκολ και πήρε σοβαρό προβάδισμα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σούτο για τον Οθέλλο μείωσε σε 1-2 και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στον αγώνα. Παρά τι όποιες προσπάθειες το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισα να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να ανεβαίνει στους 27 βαθμούς.

Κίτρινες: Χατζηπασχάλη / Χαραλάμπους, Γκραντινάρου

Οθέλλος Αθηαίνου: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Χριστοδούλου, Σούτο, Μπραμπίγια, Κατσιάτης, Ανάνγκ, Πιχ, Κορίνους.

Στον πάγκο: Τζιακούρης, Παναγιώτου, Μαλλουρής, Κυριάκου Κ., Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Παϊλής, Σλάβικ, Κόπας, Μαϊσουράντε, Μίτσης, Ιωάννου.

 

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Τσουκαλάς, Θεοδώρου, Ρόσι(87΄Παντελή), Χαραλάμπους(60΄Αγγελή), Γκραντινάρου, Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι(69΄Ψύχας), Παουλάβετς.

Στον πάγκο: Βιολάρης, Άντος, Μελετίου, Νεοφύτου, Μιχαήλ, Παντελή, Αγγελή, Ματθαίου, Αριστείδου, Ψύχας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy