Καυστικό σχόλιο: «Η περίπτωση Τσιλούλη συνιστά αλλοίωση των playoffs»

Με «καυστικό» τρόπο σχολίασαν κύκλοι του Ολυμπιακού την ανακοίνωση της Λαμίας αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Σωτήρη Τσιλούλη στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. ΕΔΩ η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναφέρουν πως η κίνηση αυτή συνιστά «αλλοίωση της διαδικασίας των playoffs», ενώ παράλληλα περιμένουν πως οι φιλοξενούμενες ομάδες θα πάρουν εισιτήρια στα ματς που γίνουν στο γήπεδό της Φθιώτιδας, αφού υπήρχε η φήμη ότι θα είχε κανονικά φιλάθλους της Ένωσης στην πρεμιέρα.

Το σχόλιο των ανθρώπων του Ολυμπιακού:

«Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα playoffs; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy