Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη

Επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ που έπαιζε από το 41΄με δέκα ποδοσφαιριστές

Αν και φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ότι ο Άρης θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αφού σκόραρε δις με Γκομίς και Μαγιαμπέλα και αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς για τους φιλοξενούμενους, εντούτοις στην επανάληψη δεν το πλήρωσε αφού ο ΑΠΟΕΛ μειώσε σε 2-1 με τον Κβιτάλια και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει!

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» ΜΕ ΤΟΝ Άρη να σκοράρει δύο γκολ με Γκομίς και Μαγιαμπέλα, να έχει άλλες τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ με τη σειρά του προσπάθησε να απειλήσει του Άρη είχε τις ευκαιρίες του, ενώ στο 41΄ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής ως τελευταίου παίκτη του Πέτροβιτς. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο από το 23΄ μέχρι και το 32΄ οι Γκομίς και Μαγιαμπέλα έδωσαν γερό προβάδισμα στον Άρη και σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής στον ΑΠΟΕΛ, ευκόλυναν κατά πολύ τα πράγματα για τη νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρίες για τον Άρη με τον Μπέλετς να σώζει το ΑΠΟΕΛ σε δύο περιπτώσεις πριν συμπληρωθούν τα πρώτα πέντε λεπτά. Στο 63΄μετά από λάθος γύρισμα του Νίκολιτς ο Κβιτάλια το εκμεταλλεύτηκε και αφού πέρασε τον Βάνα μείωσε σε 2-1. Ο ΑΠΟΕΛ αν και και μεδέκα ποδοσφαιριστές δεν το έβαζε κάτων και είχε άλλες δύο καλές περιπτώσεις να ισοφαρίσει, εν΄ω από την πλευρά του και ο Άρης έχασε τις δικές του με Σάβο και Μοντνόρ που μπήκε ως αλλαγή. Πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές.

Σο 83΄ο Σάβο για τον Άρη έγινε αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, ενώ εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τον ΑΠΟΕΛ να έχει δοκάρι για να ισοφαρίσει. Τελικά παρά τις όποιες προσπάθειες δεν άλλξε το σκορ με τον Άρη να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν στη 2η θέση και στους τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ!

 

Κίτρινες: Μπένγκστον, Σπόλιαριτς / Κονσταντίνοφ

Κόκκινες: Πέτροβιτς

Άρης: Βανά, Καζού(66΄Μάτισικ), Μουσούντα, Μπένκτσον, Γκομίς(72΄Μοντνόρ), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(84΄Σπόλιαριτς), Νίκολιτς(66΄Μπράουν), Σάβο(84΄Σεμέδο), Σζόκε, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Λουκουμπάρ, Μάτισικ, Σανέ, Μπρόρσον, Μοντνόρ, Σεμέδο, Σουμάνσκι.

 

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Ζέφτε, Βιγιαφάνιες (43′ Τσεμπάκ), Κβιλιτάια, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Εφραίμ, Γουίλσον, Μαϊόλι, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Τομανέ, Πολυκάρπου, Σαρφό, Μεχρί, Δώνης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy