Τρομερός Φερστάπεν, συνέχισε από εκεί που το άφησε και θριάμβευσε στο GP του Μπαχρέιν!

Ο ακάθεκτος Μαξ Φερστάπεν, κυριάρχησε στο GP του Μπαχρέιν και πήρε τη νίκη στην πρώτο αγώνα της σεζόν. Φοβερή Red Bull που έκανε το 1-2 με τον Σέρχιο Πέρεζ, στην 3η θέση ο Κάρλος Σάινθ.

Ιδανικά άρχισε η προσπάθεια του Μαξ Φερστάπεν για τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του στη Φόρμουλα Ένα. Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull πήρε μία επιβλητική νίκη στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, κατακτώντας εχθές την pole position και σημειώνοντας σήμερα τον ταχύτερο γύρο, αφήνοντας πίσω του τον «ομόσταυλό» του, Σέρχιο Πέρες.

Ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari συμπλήρωσε το βάθρο, με τον έτερο πιλότο της ιταλικής ομάδας, Σαρλ Λεκλέρκ, να τερματίζει τέταρτος. Η σημερινή νίκη ήταν η 114η για τη Red Bull από τότε που εντάχθηκε στη Φόρμουλα Ένα, πριν από 20 χρόνια και η 55η στην καριέρα του Φερστάπεν.

Ο Ολλανδός Παγκόσμιος πρωταθλητής συνέχισε από εκεί που το άφησε την περσινή αγωνιστική περίοδο, κυριαρχώντας στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Τρομερή η Red Bull RB20 που έκανε το 1-2 με τον Σέρτζιο Πέρεζ, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Κάρλος Σάινθ που ανέβηκε στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Ο Φερστάπεν δεν είχε κανένα ανταγωνισμό στον αγώνα, επιβάλλοντας την ανωτερότητά του από τα πράσινα φώτα μέχρι την καρό σημαία του εναρκτήριου φετινού GP. Έτσι, ο Ολλανδός «έστειλε» το μήνυμα πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού παγκόσμιου πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy