Εκτός έδρας νίκες για Ένωση και Ολυμπιακό

Σημερινά(2/3) αποτελέσματα στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Με εκτός έδρας νίκες των ομάδων που διεκδικούν άνοδο συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ (Λιασίδης 37′) όμως από τέρματα που πέτυχαν οι Μιχάλης Χαραλάμπους (45+2) και Σαμπού (75′), επικράτησε στο Δασάκι με 2-1 του ΑΣΙΛ Λύσης και βρίσκεται μόνη στην κορυφή με 44 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός από τέρματα που πέτυχαν οι Χάμετ (28′) και Μυτίδης (45+3) νίκησε στην Πέγεια την τοπική ομάδα με 2-1. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90+5 με τον Νέαρχο Ζήνωνος.

Μετά τη δεύτερη σερί νίκη του ο Ολυμπιακός έφτασε στους 41 βαθμούς την Ομόνοια 29Μ, που θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Δάλι με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς βρίσκεται η Ομόνοια Αραδίππου, που την Παρασκευή ηττήθηκε με 1-0 στο Τσίρειο από την ομάδα  Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Με τη νίκη της η ομάδα του Ύψωνα έφτασε στους 35 βαθμούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy