Το αίτημα της ΑΕΚ, η δυσαρέσκεια του Απόλλωνα και τι απάντησε η ΑΕΚ

Η κόντρα που ξέσπασε πριν από τον σημερινό(29/2) αγώνα μετάξυ Απόλλωνα και ΑΕΚ

Η μέρα για το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου μετάξυ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ έφτασε καθώς σήμερα(29/2) στις 19:00 οι δυο τους θα κοντραριστούν για το ποιος θα περάσει στα ημιτελικά.

Κατά τη χθεσινή μέρα υπήρξε η αντίδραση της ΑΕΚ με επιστολή της στην ΚΟΠ για αλλαγή του διαιτητή του αγώνα Μενέλαου Αντωνίου, με τον Απόλλωνα να απαντά δυσαρεστημένος και σε έντονο ύφος.

Διαβάστε εδώ:

“Έχουμε ενημερωθεί για επιστολή που απέστειλε η Διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κ.Ο.Π, μέσω της οποίας ζητεί αντικατάσταση του Μενέλαου Αντωνίου, διαιτητή που ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης (29/02) στο στάδιο «Άλφα Μέγα».

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας καθώς η επιστολή αυτή έρχεται να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, σε μια στιγμή που γνωρίζουμε όλοι ότι η αλλαγή είναι ενδεχομένως πρακτικά αδύνατη, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σε σχέση με την σκοπιμότητα της εν λόγω επιστολής.

Το χρονικό και οι αναφορές στον τόπο κατοικίας του διαιτητή δυνατόν να στοχεύουν στον ψυχολογικό επηρεασμό του, αφού θεωρούμε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο αντικατάστασης του.

Εννοείται ότι θα ήταν σοφότερο να οριστεί ξένος διαιτητής στην αναμέτρηση της Πέμπτης (29/02), ωστόσο ευελπιστούμε ότι τόσο ο Μενέλαος Αντωνίου όσο και οι υπόλοιποι διαιτητές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τον στόχο του.

Παραμένουμε συγκεντρωμένοι ώστε με το πάθος των ποδοσφαιριστών μας και την ώθηση του κόσμου μας να φτάσουμε σε μια ακόμη σημαντική πρόκριση.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας και οι χιλιάδες οπαδοί του θα φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα της Λάρνακας, ώστε να διασφαλίσουμε πως θα διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Με την ευκαιρία επιθυμούμε να καλέσουμε τους φίλους της ομάδας μας που θα κατακλύσουν ασφυκτικά το «Άλφα Μέγα», όπως στηρίξουν σε κόσμια πλαίσια την ομάδα μας, με τον παλμό και την φωνή τους, παραμένοντας ψύχραιμοι και μένοντας μακριά από την ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στο αγωνιστικό χώρο”.

Ακολούθως η ΑΕΚ επανήλθε δικαιολογώντας την απόφαση της να ζητήσει την αλλαγή διαιτητή.

Διαβάστε εδώ:

“Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Απόλλωνα. Ούτε με τον Μενέλαο Αντωνίου, που είναι ένας καλός διαιτητής.

Εμείς αυτό που ζητήσαμε και αποστείλαμε την επιστολή χθες, μόλις είδαμε την ανακοίνωση των ορισμών είναι ίση μεταχείριση για όλα τα Σωματεία. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το δίκαιο του αιτήματος και δεν έχει να κάνει με την αντίπαλη ομάδα.

Από την στιγμή που στα άλλα δύο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, έπρεπε να συμβεί το ίδιο και στο δικό μας. Ουσιαστικά με το να μην οριστεί ξένος διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα, αντί να εξαλείψουμε την προκατάληψη, την συντηρούμε.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Απολλωνα, ένα 24ωρο περίπου πριν το μεταξύ μας παιχνίδι. Και εμείς ευελπιστούμε ότι η διαιτητική ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημαντικής αυτής αναμέτρησης και θα διεξαχθεί ένας αγώνας διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy