Σπουδαία κίνηση Τσιτσιπά: Για κάθε άσσο στο Ακαπούλκο θα πληρώνει 1000 δολάρια για τους πληγέντες του τυφώνα «Ότις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αφού αποφάσισε να δωρίζει 1000 δολάρια για κάθε άσσο που θα κάνει στο Ακαπούλκο στους πληγέντες του τυφώνα «Ότις».

Στη «μάχη» του τουρνουά του Ακαπούλκο ρίχνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος λίγο πριν τις 2 τη νύχτα θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν (Νο.39) και θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πριν από δύο χρόνια στη Μασσαλία.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ωστόσο, κατά την παρουσία του εκεί, δεν θα αγωνιστεί μόνο για τη χώρα μας, αφού είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι για κάθε άσσο που θα κάνει στους αγώνες του, θα δωρίζει 1000 δολάρια στους πληγέντες του τυφώνα «Ότις»!

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πρόσφατα, είχε προχωρήσει σε μια αντίστοιχη κίνηση, κάνοντας δωρεά 100.000 ευρώ και για όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy