Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από μασκότ ομάδας

Μια Βραζιλιάνα δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι η μασκότ της Ιντερνασιονάλ την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ματς με την Γκρέμιο.

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε μετά την αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Γκρέμιο για το πολιτειακό πρωτάθλημα της επαρχίας Γκαούτσο μια Βραζιλιάνα δημοσιογράφος, σύμφωνα με την οποία, η μασκότ των γηπεδούχων την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η Γκιζέλ Κίμπελ αναφέρει ότι ο άνθρωπος που υποδυόταν τη μασκότ της ομάδας, Σάτσι, έκανε χειρονομίες προς το μέρος της κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε κάποια φάση έσκυψε για να κρυφοκοιτάξει στο κινητό της.

Όταν δε σημειώθηκε το νικητήριο γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις, η γυναίκα ισχυρίζεται πως η μασκότ την άρπαξε και τη φίλησε με το ζόρι, ενώ φορούσε ακόμα τη μάσκα.

«Μπορούσα να αισθανθώ τον ιδρώτα του», είπε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, με την υπόθεση να ερευνάται από την αστυνομία του Πόρτο Αλέγκρε.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy