Ηττήθηκε στο τελευταίο η ΑΕΛ

Πω διαμορφώνεται η βαθμολογία και πως συνεχίζει στη Β φάση το πρωτάθλημα FUTSAL

Τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Futsal και ανεξάρτητα από τον απολογισμό της, διαμορφώθηκε η βαθμολογία της πρώτης τετράδας ενόψει της δεύτερης φάσης.

Στις σημερινές αναμετρήσεις, στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο η ΑΕΚ νίκησε με 4-2 την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ μεταδόθηκε απευθείας από τη Cytavision.

Επίσης η Ομόνοια Λευκωσίας που τερμάτισε δεύτερη στην πρώτη φάση, νίκησε με 4-3 την Αραράτ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ 78-36 39
2. Ομόνοια 65-44 37
3. ΑΕΚ 55-56 19
4. ΑΠΟΕΛ 44-66 14
5. Αραράτ 28-68 5

Με τη λήξη της πρώτης φάσης, οι τέσσερις πρώτες ομάδες συνεχίζουν στη δεύτερη φάση και όπως καθορίζεται από την Προκήρυξη, η 1η ομάδα της κατάταξης θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα και η 2η την 3η ομάδα της κατάταξης και γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τα δύο ζευγάρια θα αγωνιστούν μεταξύ τους και όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες ή και στις 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος) θα προκριθεί στον τελικό.

Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες ή και στις 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος).

Στον τελικό η ομάδα που θα τερματίσει ψηλότερα στην κατάταξη της πρώτης φάσης θα αρχίσει τους αγώνες από την έδρα της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy