Η “DREAM TEAM” της ΑΕΛ

Η δέκατη σερί νίκη των μικρών τους έφερε στην κορυφή...

Δεν είναι καθόλου υπερβολή ο τίτλος… Μιλάμε για την ομάδα της ΑΕΛ που αγωνίζεται στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Κ14 και αυτή τη στιγμή μετά τα χθεσινά(26/2) αποτελέσματα είναι στην πρώτη θέση.

Τα νεαρά ταλέντα της ομάδας με την μαεστρική καθοδήγηση του προπονητή τους μετρούν ένα νικηφόρο σερί 10 αγώνων. Είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μετρούν 11 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, πέτυχαν 27 γκολ, ενώ δέχθηκαν μόλις εφτά, έχοντας την καλύτερη άμυνα.

Δεν είναι μόνο το σερί των νικών αλλά και η απόδοση που έχουν ως σύνολο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ποδοσφαιριστές που ξέρουν που να σταθούν και τι να κάνουν, με τη μπάλα δημιουργούν παιχνίδι και επιτείθονται με όλους τους τρόπους, αμύνονται ομαδικά και με αλληλοκαλύψεις και τρεξίματα που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες με μεγαλύτερους. Ο προπονητής της ομάδας έφτιαξε ένα σύνολο, που παίζει ποδόσφαιρο που χαίρεται να βλέπει ο καθένας για αυτό και ολοένα ο κόσμος που παρακολουθεί τους μικρούς της ΑΕΛ αυξάνεται.

Επόμενη υποχρέωση τους την Κυριακή(3/3) στο Κολόσσι κόντρα στην Ομόνοια στις 15:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy