Χωρίς οπαδούς η Ντινάμο στην Τούμπα, ανοιχτό αν θα έχει κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ

Η UEFA αποφάσισε να μην ταξιδέψουν οπαδοί της Ντινάμο στη ρεβάνς του ματς με τον ΠΑΟΚ, των φίλων του οποίου την παρουσία στο Ζάγκρεμπ θα κρίνει η αστυνομία της Κροατίας.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, στις 14 Μαρτίου, με την UEFA να αποφασίζει σήμερα (22/02) ότι το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών!

Τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την κροατική ομάδα και ο θάνατος του οπαδού της «Ένωσης», Μιχάλη Κατσούρη, αλλά και το… δεδικασμένο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στους αγώνες του «δικέφαλου του Βορρά» με την Χάιντουκ Σπλιτ, φαίνεται ότι οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην εν λόγω απόφαση…

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το… αντίστροφο, δηλαδή το αν θα επιτραπεί η παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο «Μάξιμιρ», στην πρώτη αναμέτρηση, στις 7/3, αυτό θα αποφασιστεί από την τοπική Αστυνομία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy