Το «ερυθρόλευκο» γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Σύσσωμος ο οργανισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου Κρήτης για να γιορτάσει με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Από το βράδυ της Κυριακής, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου και δωδέκατου συνολικά στην ιστορία του, μετά και την επικράτηση με 68-59 επί του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Final 8 στα «Δύο Αοράκια».

Μετά τους πανηγυρισμούς και την απονομή του τροπαίου στο Κλειστό του Ηρακλείου, το «ερυθρόλευκο» πάρτι συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, εκεί όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν για να αποθεώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στη σεζόν.

Το βράδυ όμως για τους Πειραιώτες δεν σταματά εκεί, αφού, αυτή την ώρα, σύσσωμος ο οργανισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει τον τίτλο σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής!

Το κλίμα είναι πανηγυρικό, με τους προέδρους, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» και να γλεντούν μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο από την κάμερα του sportfm.gr:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy