Στις καθυστερήσεις νικήθηκε ο Κοντογιάννης

Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και ΕΝΠ έμειναν στο 2-2 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90+2

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε η ομάδα του Ύψωνα αφού ισοφαρίστηκε 2-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από την ΕΝΠ.

Η ομάδα της Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και στο πρώτο πεντάλεπτο βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 με γκολ των Καρασάουσκας και Κμαγιάλ. Η ΕΝΠ μείωσε σε 2-1 στο 33ο λεπτό και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίσαν πάρα πολύ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Κοντογιάννη τον τερματοφύλακας του ΕΝΥ να είναι πολύ καλός. Τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η ΕΝΠ ισοφάρισε με τον Χαραλάμπους που νίκησε τον Κοντογιάννη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με τον ΕΝΥ να φτάνει τους 32 βαθμούς και να είναι στην 5η θέση, ενώ η ΕΝΠ είναι στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς.

Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα: Κοντογιάννης,  Μουνίρ, Ντζάμα, Χερόν, Ρουσιάς (73′ Οκκαρίδης), Καρασάουσκς, Πάνκοφ (73′ Κβάτσουκ), Ντελμίρο, Πουτζιουρή (37′ Μ. Χαραλάμπους), Τιάγκο, Γιαμάλ (51′ Κκώστης).

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Ντουρίν, Χριστοδούλου, Κβάτσουκ, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Μαραγκός, Οκκαρίδης, Οφορνάντου, Κκωστής, Τσουτσούκη, Πέτκοφ

ΕΝΠ: Ντραγκόγιεβιτς, Χριστοφή (84′ Α. Γεωργίου), Δανιήλ, Λουσέρο, Μαρουδής (46′ Καλογήρου), Σαμπού, Μέιρα, Κωνσταντίνου, Δ. Χαραλάμπους, Ντρέσκα, Μ, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Κουτσού, Δημητρίου, Παπαθανασίου, Δημοσθένους, Κοσμάς, Η. Γεωργίου, Κοτσώνης, Φλουρής, Καλογήρου, Α. Γεωργίου, Βουτσένοβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy