ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ στον θεσμό του Κυπέλλου…”

Επίσημη τοποθέτηση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Με επίσημη τους τοποθέτηση οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα αναφέρονται στον αυριανό(17/2) αγώνα με τον Εθνικό Άχνας αλλά και στον επερχόμενο αγώνα κομβικής σημασίας με την ΑΕΛ στο Κύπελλο.

Αναλυτικά:

“Σούμα τον Μάη” έτσι συνηθίζαμε να λέμε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η σούμα όμως φέτος ήρθε πιο νωρίς από ποτέ όσον αφορά τον θεσμό του πρωτάθληματος.
Μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά, ο κόσμος στάθηκε ασπίδα στην ομάδα με τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας και τις γεμάτες κερκίδες. Δυστυχώς φαίνεται πως η δίψα του κόσμου για γιγάντωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ δεν συνάδουν με τις επιθυμίες των διοικούντων, αφού φάνηκε πως οι στόχοι της ομάδας έμοιαζαν άπιαστοι από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για τον φτωχό προγραμματισμό, τις συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις και άλλους λόγους που μας έχουν φέρει στην κατρακύλα των τελευταίων δύο ετών θέτοντας μας και μαθηματικά πλέον εκτός στόχων από τον Φεβράρη. Συνειδητά επιλέγουμε να μην το πράξουμε ακόμη, με την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ στον θεσμό του κυπέλλου.
Παρ’ όλα αυτά το δικό μας καθήκον ήταν ανέκαθεν στα τσιμέντα, και αύριο μας καλεί ξανά. Αύριο η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα βρίσκεται στην ανατολική κερκίδα να τραγουδάει απτόητη για τον ΘΡΥΛΟ μας! Τα μέλη μας θα μπορούν να γυρίσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την ανατολική κερκίδα από την μπουτίκ της ομάδας μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy