Πρώτη ήττα με Γαρπόζη στον πάγκο…

Την ήττα με 3-2 εντός έδρας από την ΑΕΚ δέχθηκε η ΑΕΛ, ισοφάρισε προσωρινά ο Μορέιρα

Πρώτη ήττα για την ΑΕΛ στην εποχή Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της από την ΑΕΚ εντός έδρας με 3-1. Αν και ισοφάρισε το γρήγορο γκολ που δέχθηκε με τον Μορέιρα, εντούτοις δεν τα κατάφερε και ήρθε η ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ αφού μόλις στο 8ο λεπτό στην πρώτη τους τελική κατάφεραν να σκοράρουν με τον Λέδες. Η ΑΕΛ πλέον ήταν αναγκασμένη να επιτεθεί και αυτό έκανε έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και δοκάρι σε σουτ του Παπαφώτη. Φιλίπποβιτς με δυνατό σουτ αλλά και Σρνιτς επίσης προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά έχασαν τις ευκαιρίες. Από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε και αυτή ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ αλλά δεν το πέτυχε και έτσι το ημίχρονο μετά και τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε στο 0-1.

Ένα δεκάλεπτο στο εύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να φέρει το γκολ της ισοφάρισης από την ΑΕΛ με τον Μεντόζα, που ήταν αρκετά δραστήριος να βρίσκει ωραία τον Μορέιρα που με κεφαλιά σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ένα δεκάλεπτο αργότερα η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει δεύτερο γκολ με τον Τόνγκια και να πάρει ξανά το προβάδισμα με την ΑΕΛ πάλι να κηνυγά το σκορ. Η ΑΕΚ κατάφερε στο 73ο λεπτό να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Γκαρθία και πλέον τα πράγματα δυσκόλεψααν πολύ για την ΑΕΛ που ήταν κοντά στην πρώτη της ήττα με τον Γαρπόζη στον πάγκο της. Ο Τζάλμα για την ΑΕΛ κατάφερε νε μειώσει σε 2-3 που όμως δεν είχε αντίκρισμα.

Το 2-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΛ να δέχεται την ήττα μετά από ένα αήττητο σερί, μετά από ένα δεκάλεπτο καθυστερήσεων.

Κίτρινες: / Τόνγκια

ΑΕΛ: Ανέστης, Φραντζής, Μπάστο, Παπαφώτης(78΄Μπεραχίνο), Μεντόζα(69΄Κα), Σέρνιτς, Μορέιρα(69΄Μακρής), Φιλίποβιτς(69΄Ντε Λούκας), Τσούκα, Μίντσεφ, Τζάλμα.

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Μεντόγεβιτς, Μπεραχίνο, Μαρς, Σιλβέστρος, Ντε Λούκας, Μακρής, Νεοφύτου, Λαουτάρο, Γερολέμου, Θεμιστοκλέους, Κα.

 

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια, Σολ, Φαράζ, Γαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Ρομπέρζ, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι, Λόπες, Σάντος, Ντάνι, Ναούμ, Χένρι, Γκιούρτσο, Μάμας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy