Μέλος της ECA ο Άρης

Ο Άρης Λεμεσού αποτελεί και επίσημα πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (European Club Association)!

Ο Άρης Λεμεσού αποτελεί και επίσημα πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (European Club Association)! Η πρωτοβουλία του Άρη έγινε δεκτή από την ECA καθώς με την παρουσία μας στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη την περυσινή περίοδο, η ομάδα μας πληρούσε τα κριτήρια που απαιτούνται.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μας Πάβελ Κογκνίτζε, αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας του Άρη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων, καθώς και για τα οφέλη που απορρέουν από αυτή την εξέλιξη:

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή να γίνει ο Άρης μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων, καθώς πρόκειται για ένα σώμα που προστατεύει τα συμφέροντα των ομάδων που έχουν τακτική παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αισθανόμαστε ότι ως ομάδα ανήκουμε στην κοινωνία των καλύτερων ομάδων των χωρών τους και είμαστε πεπεισμένοι ότι με το να είμαστε μέλος αυτού του οργανισμού, θα επιφέρει μακροπρόθεσμα στρατηγικά οφέλη για την ομάδα μας. Κτίζουμε ένα σοβαρό μακροπρόθεσμο πλάνο και σκοπός μας είναι να αντιπροσωπεύουμε την Κύπρο εντός και εκτός γηπέδου διατηρώντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Η ενέργεια αυτή καταγράφεται ως ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της διαρκούς αναβάθμισης και ανάπτυξης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy