Πλησιάζει στο «ρετιρέ» η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει το πρώτο από τα δύο ματς που έχει να δώσει με την Μπρέντφορντ σε διάστημα δύο εβδομάδων (το δεύτερο είναι το εξ αναβολής της 18ης αγωνιστικής, προγραμματισμένο για τις 20/02 στο «Ετιχαντ»), με 3-1 και να πλησιάσει στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και είναι θέμα χρόνου, εάν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη να βρεθεί μόνη στο ρετιρέ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο «Κομιούνιτι», έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο δεύτερο μέρος με άλλα δύο τέρματα να «υπογράψει» το «διπλό» για τους «Πολίτες».

Με την 9η σερί νίκη της και 11η στα τελευταία 12 παιχνίδια (έχει μόνο μία ισοπαλία, 2-2, με την Κρίσταλ Πάλας), η Σίτι διέκοψε ένα μίνι αρνητικό σερί απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας ηττηθεί πέρυσι δύο φορές και υποχρεώνοντας την στην 9η ήττα της στα 11 τελευταία ματς στην Premier League.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy