Όταν σοβαρεύτηκε… κέρδισε

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 του Οθέλλου και συνέχισε το νικηφόρο σερί του

Αφού σοβαρεύτηκε στην επανάληψη με τρία γκολ του Σάβο και ένα του Σπόλιαριτς, πήρε τη νίκη κόντρα στον Οθέλλο και συνεχίζει νικηφόρα φτάνοντας τους 47 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Παρά την υπεροχή του ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες που είχε με Μοντνόρ και Γκομίς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί τις δικές τους με τον Βάνα να σώζει κάποιες από αυτές. Ο Οθέλλος αμυνόταν περισσότερο με τον Άρη να δυσκολεύεται στα αρχικά στάδια, ενώ στη συνέχεια και μετά το 20λεπτο βρήκε ρυθμό. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησε ο Σπιλέφσκι το δεύτερο ημίχρονο… Δυνατά μπήκε ο Άρης που έκλεισε τον Οθέλλο και με τον Σάβο που πέρασε ως αλλαγή πέτυχε το γκολ που ήθελε στο 63΄. Με δεύτερο γκολ του Σάβο ο Άρης πλέον λίγο ετά το 80΄”κλείδωσε” το παιχνίδι και τη νίκη και πλέον έφτασε τους 47 βαθμούς! Ο Σπόλιαριτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-0 για να έρθει ο Σάβο με χατ τρικ και εύστοχο πέναλτι να κάνει το 4-0!

 

Κίτρινες: Κακόριν / Ντούρις, Χριστοδούλου

Άρης: Βάνα(46΄Ζάντρο), Μουσούντα, Μπένγκτσον, Κοκόριν(75΄Σπόλιαριτς), Γκομίς(46΄Σεμέδο), Σανέ, Νίκολιτς(67΄Στρούσκι), Μπρόρσον(46΄Σάβο), Σόκε, Μοντντόρ, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Λουκουμπάρ, Μάτισικ, Στρούσκι, Σάβο, Σεμέδο

 

Οθέλλος: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ράμος, Χριστοδούλου, Χατζηπασχάλης, Σλάβικ, Ανάνγκ, Κόπας, Ντούρις, Πιχ

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Ναρντίνι, Κυριάκου, Σούτο, Μπραμπίλια, Σανγκαρέ, Κατσιατή, Καστάνας, Μιτσής, Ιωάννου, Κορίνους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy