Δεν έφτανε ο Δημητρίου…

Η Πάφος κατάφερε να κλέψει τον βαθμό από τον Απόλλωνα στο 90΄

Παρά την απόκρουση του Δημητρίου σε πέναλτι στο 89΄ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού το γκολ του Μάρκες ισοφάρισε με κεφαλιά στο 90΄ο Ρους για την Πάφο.

Παιχνίδι περισσότερο στη δύναμη το πρώτο μισάωρο του αγώνα στην Πάφο με αξιόλογα σημεία τις τρεις τελικές με σουτ από Πέρετζ και δύο του Μάρκες, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να προειδοποιούν για να έρθει το γκολ του Μάρκες στο 28ο λεπτό με την όμορφη ενέργεια του Πορτογάλου που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ίβουσιτς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Σκέλβικ λόγω τραυματισμού με τον Πειμπέρνς να μπαίνει στη θέση του.

Μετά και το γκολ του ο Απόλλωνας πατούσε καλύτερα και κρατούσε την Πάφο έξω από την περιοχή του χωρίς να κινδυνέψει σοβαρά, ενώ όποτε είχε την ευκαιρία προσπαθούσε να απειλήσει για δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, που ήταν τέσσερα λεπτά ο Δημητρίου χρειάστηκε να επέμβει και με ωραία απόκρουση έσωσε το σουτ του Βαλακάρι, που ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφερε ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Μπακένγκα και μια εκπληκτική απόκρουση του Δημητρίου, κάτι που έκανε και στο 65ο λεπτό σώζοντας την ομάδα του. Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 70ο λεπτό με τον Απόλλωνα να κρατά στην πίεση που εξασκούσε η Πάφος για να ισοφαρίσει, ενώ όποτε είχε ευκαιρία έβγαινε μπροστά. Στα τελευταία λεπτά είχαμε τρομερές συγκινήσεις με τον Δημητρίου να αποκρούει πέναλτι αλλάστη συνέχεια η Πάφος σκόραρε με κεφαλιά του Ρους μετά από κόρνερ και στη συνέχεια σέντρα από δεξιά. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα να χάνει μια πολύτιμη νίκη μέσα από τα χέρια του και να μην μπορεί να μειώσει για τηνν εξάδα! Έμεινε στους πέντε πίσω από την Ομόνοια που έχασε.

 

Κίτρινες: Ρους, Κβίντα / Εκπολό, Μάρκες

Πάφος: Ιβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Mπρούνο, Ζάιρο, Μποτσκάι, Ρους, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Ναμ, Ντράγκομιρ.

Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Κανέ, Αμπντουσαλάμοφ, Μιχαήλ, Τουμάσι, Νταλίνια, Ταβάρες, Πέπε.

 

Απόλλων: Δημητρίου, Εκπολό, Σκέλβικ(11΄Πειμπέρνς), Πέρετζ(64΄Βαλμπουενά), Μαλεκκίδης, Γιούρσεβιτς(46΄Χάμπος), Αρτεάν, Νταρίκουα, Μάρκες, Κολ, Μπακένγκα(64΄Σαγκάλ)

Στον πάγκο: Στυλιανού, Λοϊζου, Άδωνη, Πειμπέρνς, Κρμέντσικ, Σάντος, Σαγκάλ, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Χάμπος, Βαλμπουενά, Φιλιώτης.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy