Με ηγέτη Πάλμερ λύγισε τη Φούλαμ και χτίζει σερί στο πρωτάθλημα η Τσέλσι!

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ με γκολ του Κόουλ Πάλμερ και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Τσέλσι!

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ για τη 21η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης, ενώ οι παίκτες της έχουν βρει τους ρόλους και τους αυτοματισμούς τους στον αγωνιστικό χώρο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κόουλ Πάλμερ που πέτυχε και το γκολ που έδωσε στους «μπλε» τους τρεις βαθμούς, με τον 21χρονο Άγγλο να συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, όντας, με διαφορά, ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Άξιος συμπαραστάτης του στο σημερινό ματς ο Τζόρτζε Πέτροβιτς, που κράτησε την ομάδα του όρθια στο διαστήματα που ήταν ανώτερη οι φιλοξενούμενοι και είχαν τις καλές τους στιγμές.

Με αυτόν τον τρόπο οι «μπλε» ανέβηκαν στην 8η θέση με 31 βαθμούς, ισοβαθμούν με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον, απέχοντας οκτώ πόντους από την 5η Τότεναμ και τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, οι ηττημένοι παρέμειναν στη 13η θέση με 24 βαθμούς.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy