Πάμπος Συμεού: “Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το αφήνω στην ΑΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτό το μεγάλο σωματείο”

Η ανάρτηση αποχαιρετισμού του Γενικού διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΛ

Μετά τον Πανίκο Κίμωνος που αποχαιρέτησε την Ακαδημία της ΑΕΛ, ήταν η σειρά του επί 12 χρόνια στην Ακαδημία των “γαλαζοκίτρινων’, υπηρετώντας την ως προπονητής, Γενικός αλλά και Τεχνικός διευθυντής, Πάμπου Συμεού.

Η ανάρτηση του:

Μετά από 12 χρόνια στην Ακαδημία της ΑΕΛ Λεμεσού έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος όπου υπηρέτησα αρχικά ως προπονητής και μετέπειτα ως Τεχνικός και Γενικός Διευθυντής. Σε αυτά τα 12 χρόνια είχα τη χαρά να συνεργαστώ με πολλούς ποδοσφαιριστές, γονείς, προπονητές καθώς και διοικητικό ή υποστηρικτικό προσωπικό. Υπηρέτησα με ζήλο, αυταπάρνηση και αφοσίωση και με μόνο γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ακαδημίας και του συλλόγου γενικότερα παρά τα λάθη που σίγουρα έκανα σε όλη αυτή την πορεία.
Από το 2012 μέχρι και πριν λίγες μέρες η Ακαδημία της ΑΕΛ ήταν για μένα η δεύτερή μου οικογένεια. Μου πρόσφερε πολλές χαρές, στεναχώριες αλλά και ξεχωριστές αναμνήσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ως προπονητής, τα 3 Παγκύπρια Πρωταθλήματα που κερδίσαμε στο Κ16, στο Κ17 και στο Κ19 αλλά και τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του UEFA YOUTH LEAGUE.
Είμαι περήφανος γιατί βλέπω σήμερα ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να αγωνίζονται με την ομάδα Ανδρών και να εκπληρώνουν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Καταφέραμε σήμερα να έχει η Ακαδημία της ΑΕΛ ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο με γυμναστήριο και αίθουσα προβολών. Ένα έργο επένδυση για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Καταφέραμε μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Πανίκο Κίμωνος ,με τον οποίο είχαμε μια στενή και αδελφική συνεργασία, να μετατρέψουμε την Ακαδημία πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς, εισάγοντας καινοτομίες που οραματιζόμασταν για χρόνια και δημιουργώντας ανταγωνιστικές ομάδες σε όλες τις ηλικίες.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την υπομονή και κατανόηση που έδειχνε για τις ώρες που αφοσίωνα καθημερινά στην Ακαδημία. Σε όλους τους προπονητές, ποδοσφαιριστές, γονείς, διοικητικό ή άλλο προσωπικό με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Στη διοίκηση του κ. Αντρέα Σοφοκλέους και στον ίδιο τον πρόεδρο προσωπικά για τη στήριξή του στο έργο μας και τη συμβολή του στην κατασκευή του Προπονητικού μας Κέντρου στο Κολόσσι . Τέλος ευχαριστίες αξίζουν και στους χορηγούς της Ακαδημίας μας για την σημαντική προσφορά τους και ιδιαίτερα στον φίλο Gregory Levinzon.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το αφήνω στην ΑΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω αυτό το μεγάλο σωματείο.
Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια σε όλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy