Times: «Ο Κιλιάν Μπαπέ σκέφτεται να μετακομίσει στην Premier League»

«Ο Κιλιάν Μπαπέ σκέφτεται να μετακομίσει στην Premier League». Αυτό αναφέρει σήμερα (8/1) η αγγλική εφημερίδα «Times», δίνοντας συνέχεια στο μεταγραφικό σήριαλ που εξελίσσεται με επίκεντρο τον 25χρονο  Γάλλο επιθετικό.
Ενώ τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αλλά και τη Γαλλία αυτές τις μέρες κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του Γάλλου διεθνή επιθετικού και της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους «Times», ο Μπαπέ είναι δυσαρεστημένος που η Ρεάλ Μαδρίτης του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον Ιανουάριο, ενώ φέρεται να διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν , Νασέρ Αλ Κελαϊφί ότι το μέλλον του παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ συνδέθηκε πρόσφατα με την Λίβερπουλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ  αναφέρονται επίσης συχνά ως πιθανοί αγοραστές του παίκτη, ο οποίος-συμπεριλαμβανομένων των μπόνους-, φέρεται να κοστίζει στους Παριζιάνους περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Μπαπέ και οι σύμβουλοί του εξετάζουν τώρα τις δυνατότητες μεταγραφής στην Premier League, γράφουν οι «Times».

Χθες το βράδυ της Κυριακής, μετά τον αγώνα κυπέλλου Ρεβέλ (0-9), ο Μπαπέ όταν ρωτήθηκε αν είχε λάβει απόφαση για το μέλλον του είπε: «Όχι. Έχω πάρα πολύ κίνητρο για φέτος. Είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω πάρει ακόμη απόφαση».

Επίσης σήμερα (8/1) το RMC Sport, επικαλούμενο το περιβάλλον του Γάλλου παίκτη, σημείωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Μπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν έχει επικοινωνήσει και με κανένα άλλο σύλλογο, καθώς θέλει να πάρει την μελλοντική του απόφαση ήρεμα χωρίς να παρασυρθεί από την πίεση κανενός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy