Ήττα και παραμένει στα χαμηλά…

Ηττήθηκε η ΑΕΖ εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 2-0

Ήττα για την ΑΕΖ κόντρα στην ΑΕΚ στο “ΑΡΕΝΑ” με 2-0, έπαιζε και με μειονέκτημα αριθμητικό λόγω αποβολής του Σαρφό και τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ πλέον για τη νεοφώτιστη ομάδα. Πατούσε και πάλι καλά στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος που την αφήνει στη 12η θέση με 12 βαθμούς!

Με την ΑΕΚ να είναι μπροστά με 1-0 με γκολ του Ράφα Λόπες και να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΖ έπαιξε ίσος προς ίσο τον αντίπαλο της και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ με κυριότερη αυτή του Χατζηβασίλη λίγο πριν το 40ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαρφό για να δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΖ παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές μπήκε δυνατά και έχασε τεράστια ευκαιρία με την έναρξη του με το χαμένο τετ α τετ του Σλόγκαρ. Δεν τα έβαλε κάτω και προσπαθούσε, όμως η ΑΕΚ έβρισκε χώρους και δημιουργούσε ευκαιρίες με τον Μιλοσάβλιεβιτς να σώζει δύο φορές την ομάδα του. Με πανομοιότυπο τρόπο στο 65΄η ΑΕΚ έκανε το 2-0 με τον Σολ που βρέθηκε πίσω από την άμυνα της ΑΕΖ και με προβολή σκόραρε. Πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Ντιγκινί.

Λίγο πριν το 80΄μια κεφαλιά του Ντελμίρο μετά από κόρνερ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ σωτήρια. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕΚ έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ, ενώ κάποιες προσπάθειες της ΑΕΖ δεν έφεραν κάτι, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με τη νίκη 2-0 της ΑΕΚ.

 

Κίτρινες: Γκιούρσκο / Αντωνίου Ε., Ντιγκινί

Κόκκινες: Σαρφό(2η κίτρινη)

 

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Τόνγκια, Σολ, Λόπες, Μιλίσεβιτς, Γκάμα, Πονς, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Κάσας, Γκαλιόλο, Φαράζ, Γκαρθία, Καπτούμ, Σάντος, Σάντσεζ, Ναούμ, Γκιούρτσο, Μάμας

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου Ε., Σαρφό, Σλόγκαρ(77΄Κάστρο), Ντελμίρο, Ρέινολντς, Ελευθερίου(46΄Βάλντι), Χατζηβασίλης(58΄ΑντωνίουΚ), Ντιγκινί(62΄Γιουσούφ)

Στον πάγκο: Στυλιανού, Μπέκερ, Αντωνίου Κ., Χριστοφή, Κάστρο, Βάλντι, Ντιομαντέ, Ρουίθ, Σιφναίος, Νζάου, Ιωσηφίδης, Γιουσιούφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy