Ανόρθωση Μουτταγιάκας: Ανάρτηση – Παράπονο

Ισοπαλία εκτός έδρας 1-1 με ΑΕΚ Κοράκου

Με ανάρτηση στα επίσημα social media τα άτομα που είναι δίπλα στην ομάδα της Ανόρθωσης Μουτταγιάκας εκφράζουν το παράπονο τους προς την κοινότητα, για τη μη βοήθεια στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση – παράπονο:

Γράφουμε αυτή την ανάρτηση γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, δυστυχώς ενώ η ομάδα κάνει μια καλή πορεία έχει απομείνει εντελώς μόνη με 4-5 άτομα να κάνουν τα πάντα και εντός και εκτός γηπέδου.
Κοινότητα με σχεδόν 6000 κατοίκους και δεν μπορεί να φέρει στο γήπεδο 50 άτομα. Δεν μας απασχολεί όμως το ποδόσφαιρο μας απασχολεί όταν υπάρχουν εκλογές και θα τρέξουμε να ψηφίσουμε τότε θα πάνε όλοι και μπορούμε να γεμίσει και το γήπεδο έτσι μάθαμε σε αυτό το χωριό.
Και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η ομάδα δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε κανένα. Η ομάδα το μόνο που βγάζει είναι υγεία σε ολα και αυτό οφείλεται σε αυτά τα 4-5 άτομα.

 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά στα πλαίσια της 14ης αγωνστικκής του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ που επανήρχισε μετά τις γιορτές η Ανόρθωση Μουτταγιάκας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ Κοράκου. Το γκολ πέτυχε ο Γερολέμου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy