Εκτός η Payabl. EKA ΑΕΛ, εντός ο Απόλλωνας

Επιστρέφει στη δράση η ΟΠΑΠ Basket League με την 13η αγωνιστική

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής επιστρέφει στη δράση η ΟΠΑΠ Basket League μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό τoυ 2024. Η πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς επιφυλάσσει σημαντικά παιχνίδια.

Τέσσερα παιχνίδια θα γίνουν την Παρασκευή (05/01), όλα με ώρα έναρξης στις 19:30, και ένα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (06/01).

Στο «Κίτιον» θα λάβει χώρα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με την αναμέτρηση δυο ομάδων των πάνω διαζωμάτων, της Πετρολίνα ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ. Οι «κιτρινοπράσινοι» προπορεύονται στη βαθμολογία με απολογισμό δέκα νίκες και μία ήττα, ενώ κοντά τους είναι και οι «γαλαζοκίτρινοι» που μετρούν όμως έναν αγώνα λιγότερο, καθώς έχουν εννέα νίκες και μια ήττα.

Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία η ΕΘΑ θα υποδεχθεί την Payabl. EKA ΑΕΛ. Σε 11 αγώνες η ομάδα της Έγκωμης έχει πάρει τέσσερις νίκες και δέχθηκε εφτά ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν επτά ροζ φύλλα και τέσσερις ήττες.

Στην Απόλλων Αρένα ο Απόλλωνας, που έχει απολογισμό πέντε νίκες και έξι ήττες, θα παίξει με την Ε.Ν. Παραλιμνίου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα ροζ φύλλο σε έντεκα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού η Ανόρθωση θα διεκδικήσει το ένατο ροζ φύλλο της (σ.σ. έχει οκτώ νίκες, τρεις ήττες), απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου που έχει δυο νίκες και εννέα ήττες.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ριχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (06/01), ανήμερα των Θεοφανείας, με την ΠΑΕΕΚ να φιλοξενεί στο Λευκόθεο τον ΑΠΟΠ. Η ομάδα της Πάφου απέχει έναν βαθμό από το συγκρότημα της Κερύνειας, με αμφότερες να έχουν δώσει έντεκα αγώνες. Ο ΑΠΟΠ πήρε τρεις νίκες, έναντι δύο της ΠΑΕΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 05/01

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 19:30

Ανόρθωση – Αχιλλέας Καϊμακλίου 19:30

ΕΘΑ – Payabl. EKA ΑΕΛ 19:30

Απόλλων – E.N. Παραλιμνίου 19:30

Σάββατο 06/01

ΠΑΕΕΚ – ΑΠΟΠ 16:00

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy