Αίγυπτος: Με ηγέτη τον Σαλάχ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ηγηθεί της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Ακτή Ελεφαντοστού, σε μια ομάδα 27 παικτών που ανακοινώθηκε σήμερα (31/12) από τον προπονητή Ρούι Βιτόρια.

Οι κληθέντες περιλαμβάνουν όλους εκτός από δύο από την αρχική ενδεκάδα για τον τελευταίο τελικό του Κυπέλλου Εθνών πριν από δύο χρόνια, όταν η Αίγυπτος έχασε στα πέναλτι από τη Σενεγάλη στο Γιαουντέ.

Αλλά υπάρχει μια πρώτη κλήση για τον 22χρονο Αχμέντ Ναμπίλ Κούκα, ο οποίος τον Ιούνιο βοήθησε την ομάδα κάτω των 23 ετών της Αιγύπτου να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και έπαιξε επίσης για την Αλ Αχλί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτού του μήνα στη Σαουδική Αραβία.

Η Αίγυπτος αγωνίζεται στον 2ο όμιλο στο τουρνουά στην Ακτή Ελεφαντοστού, ξεκινώντας την πορεία της στο Αμπιτζάν εναντίον της Μοζαμβίκης στις 14 Ιανουαρίου. Συναντά επίσης τη Γκάνα και τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy