Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Και Φίλων Απόλλων Λεμεσού: Καλοσωρίζουν Ματσίν και ευχαριστούν Άγγελο Τσολάκη

Επίσημη ανακοίνωση

Με ανακοίνωση τους οι Παλαίμαχοι του πόλλωνα καλοσωρίζουν τον νέο προπονητή του Απόλλωνα και του εύχονται τα καλύτερα, ενώ δίνουν συγχαρητήρια και νιώθουν περηφανια για τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Άγγελο Τσολάκη που έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού καλωσορίζει τον νέο μας προπονητή κύριο Πάπλο Ματσίν και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη δύσκολη περίοδο που αναλαμβάνει την ομάδα μας. Ευχόμαστε με το έργο του να ανεβάσει τον Απόλλωνα μας εκεί που του αξίζει.
Συγχαρητήρια και περηφάνια θα πρέπει να νιώθουμε για τον πρόεδρο μας, τον Άγγελο Τσολάκη ο οποίος καλέστηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας να βοηθήσει μετά την παραίτηση του προπονητή μας Βλάταν Μιλόγεβιτς. Απολογισμός για τον Άγγελο 3 νίκες μια ήττα. Καθοριστική η νίκη με αντίπαλο την Καρμιώτισσα όπου μας δίνει ελπίδες για την πρώτη εξάδα αλλά και η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Ακόμη και στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα όπου η ομάδα μας έκανε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση αλλά δυστυχώς στο τέλος ήρθε η ήττα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy