Επιβεβαίωσε για Τσιμίκα ο Κλοπ: «Έσπασε σίγουρα την κλείδα, θα έδινα τη δική μου για να είναι καλά» – Απολογήθηκε ο Σάκα

Για σπάσιμο κλείδας του Κώστα Τσιμίκα έκανε λόγο και ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ. Ζήτησε «συγγνώμη» ο Σάκα.

Τους αρχικούς φόβους για τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα επιβεβαίωσε μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι (1-1) της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κόκκινων» στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι εξήγησε πως ο Έλληνας μπακ έχει σπάσει την κλείδα του. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως θα έδινε τη δική του, ώστε να είναι καλά ο παίκτης του.

«Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός του. Δεν πονούσα, αλλά σκέφτηκα ότι ο Κώστας θα ήταν καλά. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να είναι ξανά σε φόρμα. Δεν είναι ωραίο όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά σου και συμμετέχεις σε αυτό, δεν ήμουν σίγουρος τι έγινε ή εάν έπεσα πάνω του. Δεν είναι ωραίο να το βλέπω. Ήμουν πάρα πολύ κοντά και είδα ακριβώς τι συνέβη. Ο Κώστας σίγουρα έχει σπάσει την κλείδα του», σημείωσε ο Γερμανός προπονητής.

Φυσικά, πλέον απομένουν και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του 27χρονου άσου στο νοσοκομείο, στο οποίο διεκομίσθη αμέσως μετά την αναγκαστική αλλαγή στο 35′ στο ντέρμπι πρωτιάς.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη τόσο για τον διεθνή αμυντικό όσο φυσικά και για την ομάδα του αλλά και για την Εθνική Ελλάδος ενόψει και των Playoffs του Natios League (21 και 26 Μαρτίου τα ημιτελικά και ο τελικός, αντίστοιχα). Και αυτό ενώ για τους «κόκκινους» εκτός δράσης παραμένει ο Άντριου Ρόμπερτσον, ο οποίος υπολογίζεται να επιστρέψει περίπου σε έναν μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ύστερα από μαρκάρισμα του Σάκα έπεσε πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ… κατεδαφίζοντας τον προπονητή του.

Να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο παίκτης των «κανονιέρηδων» ζήτησε «συγγνώμη», τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον αντίπαλό του. «Έμαθα πως ο Τσιμίκας πήγε στο νοσοκομείο και θα ήθελα να του ζητήσω ”συγγνώμη” και να του ευχηθώ περαστικά. Δεν είχε πρόθεση για κάτι τέτοιο, για μένα ήταν απλά μια 50/50 μονομαχία με τον ώμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος εξτρέμ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy