Της πήγε… πρίμα η αγωνιστική και πήρε προβάδισμα τίτλου η Μπριζ!

Η Μπριζ σημείωσε σημαντικό «διπλό» (1-2) επί της Αντβέρπ και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Άντερλεχτ, πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προβάδισμα τίτλου πήρε στο βέγλικο πρωτάθλημα η Μπριζ, η οποία είδε να της πηγαίνει… πρίμα η 7η αγωνιστική των playoffs!

Το… καλό, για την ίδια, άρχισε από το δικό της παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η πρόσφατη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League πήρε σημαντικό «διπλό» (1-2) επί της Αντβέρπ.

Το αυτογκόλ του Αλντερβάιλερντ στο 48′ και το «χτύπημα» του Σκοβ Όλσεν στο 63′ της έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ωστόσο εντέλει… αρκέστηκαν στο να μειώσουν σε 1-2 με τον Μπαλίκουισα στο 67′.

Αφού, λοιπόν, η Μπριζ πήρε πρώτα το σημαντικό «τρίποντο», λίγο αργότερα είδε τις Άντερλεχτ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να χάνουν από δύο βαθμούς μένοντας χωρίς σκορ (0-0) στο μεταξύ τους ντέρμπι στην έδρα της πρώτης.

Έτσι, η Μπριζ ξέφυγε στο +2 από την Άντερλεχτ και στο +3 από την Ουνιόν, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στα πρωταθλήματα (μετά από… διάλειμμα ενός έτους).

Η βαθμολογία:

Αντβέρπ-Μπριζ: 1-2, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Άντερλεχτ: 0-0

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy