ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE: Η τελευταία αγωνιστική του χρόνου

Εντός η Payabl. EKA ΑΕΛ, εκτός ο Απόλλωνας

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, που είναι η πρώτη για τον δεύτερο γύρο της α’ φάσης, κλείνει το 2023 στην ΟΠΑΠ Basket League. H αρχή θα γίνει την Τετάρτη (20/12) με έναν παιχνίδι, ενώ θα ακολουθήσουν δυο την Πέμπτη (21/12) και ισάριθμα την Παρασκευή (22/12).

Το πρώτο τζάμπολ της αγωνιστικής θα γίνει την Τετάρτη, στις 19:30, στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» όπου η Ε.Ν. Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει την ΕΘΑ. Μετά από δέκα αγώνες, οι «βυσσινί» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία νίκη, ενώ τρία ροζ φύλλα έχει στο λογαριασμό της η ομάδας της Έγκωμης.

Τα δυο παιχνίδια της Πέμπτης θα αρχίσουν, επίσης, στις 19:30. Στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» ο Κεραυνός θα ψάξει το όγδοο ροζ φύλλο του κόντρα στην ΠΑΕΕΚ που μετρά δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια. Στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» θα συγκρουστούν ΑΠΟΠ και Απόλλωνας, που στη διάρκεια του πρώτου γύρου είχαν πάρει τρεις και τέσσερις νίκες αντίστοιχα.

Την Παρασκευή, το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα λάβει χώρα στην Παλλουριώτισσα με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου θα φιλοξενεί την πρωτοπόρο Πετρολίνα ΑΕΚ στις 19:00. Οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό δύο νίκες και οκτώ ήττες, έναντι εννέα νικών και μιας ήττας των «κιτρινοπρασίνων».

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής κι εκ των πραγμάτων τελευταίο της ΟΠΑΠ Basket League για το 2023, θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» ανάμεσα σε δυο από τις πιο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Η Payabl. EKA ΑΕΛ θα παίξει με την Ανόρθωση, στις 19:30, έχοντας αμφότερες πετύχει μέχρις στιγμής εφτά νίκες.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική θα έχει ο εκ των πρωτοπόρων ΑΠΟΕΛ, που με εννέα νίκες και μια ήττα, ισοβαθμεί με την Πετρολίνα ΑΕΚ, στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 20/12

E.N. Παραλιμνίου – ΕΘΑ 19:30

Πέμπτη 21/12

Κεραυνός – ΠΑΕΕΚ 19:30

ΑΠΟΠ – Απόλλων 19:30

Παρασκευή 22/12

Αχιλλέας Καϊμακλίου – Πετρολίνα ΑΕΚ 19:00

Payabl. EKA ΑΕΛ – Ανόρθωση – 19:30

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy