Euroleague: Νέες ήττες για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό που συνεχίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ και της ήττας του Παναθηναϊκού AKTOR από την Εφές στην Πόλη για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τον… χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν την τρίτη «διαβολοβδομάδα» της εφετινής Ευρωλίγκας οι δύο «αιώνιοι», καθώς αμφότεροι υπέστησαν οδυνηρές, όσο και οριακές ήττες, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι από την Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 71-68 από τη «μισή» Αναντολού Εφές, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να πληρώνει ουσιαστικά τα χαμένα ριμπάουντ και τα πολλά του λάθη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει το ντέρμπι επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πρωτοπόρου στη φετινή διοργάνωση, Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας στις λεπτομέρειες με σκορ 77-71 σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Κάπως έτσι, και οι δύο ελληνικές ομάδες παρέμειναν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική μακριά από το ροζ φύλλο αγώνα, βλέποντας αμφότεροι το ρεκόρ τους να πέφτει στο 6-6.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR 71-68

Άλμπα Βεριλίνου-Ζάλγκιρις 64-62

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 71-77

Παρτίζαν-Μονακό 89-85 παρ.

Μπάγερν Μονάχου-Αρμάνι Μιλάνο 91-84 παρ.

Η βαθμολογία:

Euroleague: Η βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής μετά τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy