Ο Γκάτι «υπέγραψε» το θρίλερ στο «Μπριαντέο» κι έστειλε τη Γιουβέντους προσωρινά στην κορυφή

«Έπαιξε με την φωτιά», αλλά τελικά δεν «κάηκε» η Γιουβέντους στο παιχνίδι-θρίλερ με τη Μόντσα. Πέντε 24ωρα μετά το 1-1 με την Ίντερ στο Τορίνο, η «βέκια σινιόρα» πέτυχε απίστευτη νίκη στο «Μπριαντέο» με 2-1 και προσωρινά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Serie A.

Φινάλε απαγορευμένο για καρδιακούς ήταν τα τελευταία λεπτά της εναρκτήριας αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, με την Μόντσα να ισοφαρίζει στο 92΄ με τον 18χρονο Αργεντινό μέσο, Καρμπόνι και τους «μπιανκονέρι» να φεύγουν νικητές με το buzzer beater του Γκάτι στο 90΄+4.

Το γκολ του Αντριέν Ραμπιό στο 12΄, ένα λεπτό μετά το χαμένο πέναλτι του Γκόραν Βλάχοβιτς (απέκρουσε ο Ντι Γκριγκόριο), έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, η οποία, πλέον, θα περιμένει το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ανάμεσα στη Νάπολι και στην Ίντερ, για να μάθει εάν θα παραμείνει στο ρετιρέ ή, θα βρεθεί και πάλι στο -2 από τους «νερατζούρι».

Βασικός στην ενδεκάδα των γηπεδούχων ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος (αντικαταστάθηκε στο 66΄ από τον Περέιρα), ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι που κέρδισαν στο 9΄ οι «μπιανκονέρι» και για το οποίο είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Φάμπρι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy