Πλουτής: “Δεν θα τα παρατήσουμε – Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την εξάδα”

Σημερινές(29/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(29/11) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Είναι μια ήττα που μας στεναχωράει. Θεωρούμε ότι το 3-0 δεν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Περιμέναμε περισσότερο πάθος και διάθεση από τους παίκτες. Ήταν μια εμφάνιση που μας απογοήτευσε».

Για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας: «Δεν θα τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την εξάδα. Η ΑΕΛ δεν κοιτάζει ούτε πίσω ούτε κάτω στη βαθμολογία. Χθες έγιναν διάφορες συναντήσεις για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Για την προετοιμασία ενόψει Άρη: «Χθες η ομάδα προπονήθηκε κανονικά. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο επαναρχίζει η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε με τις εισηγήσεις που θα κάνει ο προπονητής μας, να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν πάρα πολλά εμπόδια μπροστά μας. Πιθανό να μπούμε σε λίγες μέρες σε εμπάργκο για οφειλές της περσινής σεζόν. Η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί να για να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy