Κώστας Παπαδόπουλος… θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει

Δηλώσεις από τον υπεύθυνο Τύπου του Άρη πριν το ταξίδι στη Σκωτία

Στον δρόμο για Σκωτία βρίσκεται η αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τη Ρέιντζερς στο πλαίσιο του Europa League για την 5η αγωνιστική. Στα πλαίσια του ταξιδιού μίλησε στα μέσα ενημέρωσης, ο υπεύθυνος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Τι ανέφερε:

 

“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα του ομίλου. Ξέραμε από την μέρα της κλήρωσης ότι είχαμε να κάνουμε με ομάδες πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας. Είχαμε πει ότι στα χαρτιά είμαστε το outsider αλλά δεν αλλάζει ούτε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και ούτε την αισιοδοξία μας. Άλλωστε η Ρέιντζερς ήταν η μόνη ομάδα που έχουμε κερδίσει, ασφαλώς η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε αύριο δεν είναι η ομάδα που αντιμετωπίσαμε και κερδίσαμε στη Λεμεσό. Θα πάμε και να θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, το επιθετικό με την ευχή ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι.

Σε κανένα παιχνίδι δεν μπαίνεις και να σκέφτεσαι το επόμενο. Θεωρητικά και μαθηματικά έχουμε πιθανότητες για τη 2η θέση αν κερδίσουμε τη Ρέιντζερς. Εμείς βλέπουμε το επόμενο, ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς”.

Όσον αφορά τα αγωνστικά είπε, “οι δύο Σουηδοί είναι μαζί μας (Μπένγκτσον, Μπρόρσον), αντίθετα ο Γκομίς έμεινε Κύπρο να τελειώσει την αποθεραπεία του. Εκτός είναι μόνο ο Μποάκι και ο Γκομίς από αυτούς που είναι δηλωμένοι Ευρώπη”.

Για τον κόσμο: “Υπολογίζουμε πάνω από 100, για εμάς είναι πολύ ικανοποιητικό. Είναι ταξίδια ζωής αυτά. Από όσο γνωρίζω θα είναι γεμάτο το γήπεδο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy