Ν. Κωνσταντίνου: “Ίσως από τις καλύτερες μας εμφανίσεις – Είναι η ώρα να επανέλθουμε στις νίκες” (Ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα: «Ο βαθμός είναι καλοδεχούμενος αλλά αξίζαμε το τρίποντο και όχι τον ένα βαθμό. Βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε ίσως από τις καλύτερες μας εμφανίσεις στη σεζόν. Η Νέα Σαλαμίνα δεν είχε και την καλύτερη της απόδοση και χάσαμε μια καλή ευκαιρία. Κρατάμε τον βαθμό και προχωράμε».

Για το αν έμειναν ευχαριστημένοι που ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις: «Στο β’ ημίχρονο μετά το 55’ και 60’ επιτιθόμασταν διαρκώς. Το γκολ θα έπρεπε να ερχόταν πιο νωρίς. Κάναμε αμυντικά λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε».

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Είναι μονόδρομος η νίκη γιατί καλοί οι βαθμοί, αλλά οι νίκες δίνουν περισσότερους βαθμούς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Αν κερδίσουμε την Κυριακή νομίζω καταλαβαίνουμε πόσο ανοίγουν οι διαφορές βάσει των δύσκολων αγώνων που έχουν οι άλλες ομάδες που βρίσκονται μαζί μας. Δεν θα είναι εύκολο όμως. Η Καρμιώτισσα πριν 2 αγωνιστικές κέρδισε τον Άρη. Είναι νομίζω όμως η ώρα να πάρουμε νίκη μετά από δυο μήνες».

Για το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ και πως δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι υπερ. της ΑΕΖ: «Από την ομάδα μας είναι κάτι που δεν έχουμε πράξει από τη πρώτη αγωνιστική. Έχουν συμβεί αρκετά πράγματα και δεν έχουμε πει τίποτα. Υπάρχουν αρμόδιοι που αποφασίζουν τί είναι σωστό και τί είναι λάθος».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφει ο Σλόγκαρ που ήταν τιμωρημένος. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Λιάσου Λουκά».

Για το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου: «Θα κάνουμε και τις τέσσερις μετάγραφες. Είναι κάτι που δουλεύει ο προπονητής με τη διοίκηση. Ακόμα είναι νωρίς όμως».

Για τις πληρωμές: «Είναι πληρωμένοι άπαντες».

Περισσότερα στο ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy