Με αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία στη Φρανκφούρτη οι φίλοι του ΠΑΟΚ!

Αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000 στις κερκίδες του «WaldStadion»

Με αεροπλάνα, με λεωφορεία και με τρένα φτάνουν στη Φρανκφούρτη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000 στις κερκίδες του «WaldStadion».

Με κάθε μέσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ καταφτάνουν στη Φρανκφούρτη για το μεγάλο ραντεβού της πρωτιάς το βράδυ της Πέμπτης (30/11 – 22:00) απέναντι στην Άιντραχτ.

Ο κύριος όγκος των φίλων του «Δικεφάλου» έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη (28/11) το ταξίδι και αναμένεται να φτάσουν στη Φρανκφούρτη το πρωί της Πέμπτης (30/11), με 30 λεωφορεία και πολλά ιδιωτικά «βαν» να κάνουν σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα για να φτάσουν στον τελικό προορισμό.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (29/11) το ιστορικό κέντρο της γερμανικής μητρόπολης είναι γεμάτο από Έλληνες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εποπτεύουν τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, αλλά και πολλά από τα ξενοδοχεία, όπου διαμένει μεγάλος αριθμός Ελλήνων οπαδών.

Ο τοπικός Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη θα παραμείνει ανοικτός μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης για να υποδέχεται φίλους της ομάδας, με τον κύριο όγκο των Ελλήνων που ζουν στη Γερμανία και διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης να αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (30/11) στην πόλη.

Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα επεισόδιο ή παρατράγουδο στους δρόμους, εξάλλου όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στην ταυτόχρονη παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, όπως είχε συμβεί και στη Θεσσαλονίκη πριν και μετά τον πρώτο αγώνα.

Οι υπολογισμοί των Γερμανών κάνουν λόγο για πάνω από 6.000 Έλληνες οπαδούς σε διάφορα σημεία του «WaldStadion», εκτός δηλαδή από το σημείο, όπως φαίνεται και στο βίντεο του θέματος, όπου παραδοσιακά τοποθετούνται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Παρόλα αυτά σήμερα ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τόπμελερ, απεύθυνε έκκληση στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας, μετά τις ταραχές του περασμένου Σαββατοκύριακου στο γήπεδο της Φρανκφούρτης.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση σε όλους τους οπαδούς μας και να τους ζητήσουμε μια ειρηνική ατμόσφαιρα», είπε στη συνέντευξη Τύπου. «Φυσικά και έχουμε περισσότερη ενέργεια όταν μας στηρίζουν οι οπαδοί μας», πρόσθεσε.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy