Τέταρτη σερί ήττα και… εκτός έξάδας!!!

Νέα ήττα για τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση που τον έφερε εκτός εξάδας

Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Απόλλωνας αφού δέχθηκε νέα ήττα τέταρτη σερί και πλέον τα πράγματα για τους “γαλάζιους” στο πρωτάθλημα έγιναν μαύρα και άραχνα!!! Η Ανόρθωση που υπερείχε στις λεπτομέρειες πήρε τη νίκη με γκολ του Κασάμα και ανέβηκε μόνη στην 4η θέση, ενώ ο Απόλλωνας πλέον με τη νέα ήττα υποχώρησε εκτός έξάδας!

Πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις και τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν στο χώρο του κέντρου, κάτι που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Το παιχνίδι είχε πάθος και δύναμη με καμία από τις δύο ομάδες να υπερτερεί της άλλης. Φάσεις υπήρξαν αλλά το πρώτο που κοίταζαν οι δύο ομάδες ήταν η αμυντική τους λειτουργία και πως να εκμεταλλευτούν λάθος από τον αντίπαλο. Ο Λέουβενμπεργκ είχε μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ σε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή που του έγινε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για αρκετή ώρα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε βροχή που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και πάλι δυνατά οι δύο ομάδες και με το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου η Ανόρθωση πήρε τον έλεγχο έγινε επικίνδυνη, σκόραρε δύο γκολ που ήταν οφσάιντ, όπως και στο 65΄στο γκολ που ελέγχθηκε από το VAR. Πλέον ο Απόλλωνας έπρεπε να αντιδράσει με τον Μιλόγεβιτς να ρίχνει τον Βαλμπουενά στον αγώνα, αφού ο Απόλλωνας ήταν πολύ νωθρός και προβλέψιμός. Μετάκαι το ακυρωθέν γκολ το παιχνίδι πήρε “φωτιά” με τις δύο ομάδες να προσέχουν πρωτίστως τα νώτα τους και στη συνέχεια να επιτεθούν.

Μέσα σε δύο λεπτά από το μετά το 80΄είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες μία για κάθε ομάδα πρώτα για την Ανόρθωση και στη συνέχεια για τον Απόλλωνα με το παιχνίδι να παίρνει μια “άγρια ομορφιά”. Νέα ευκαιρία με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης να σώζει το σουτ του Αμπντουραχίμι, ενώ στο 86΄η Ανόρθωση έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Κασάμα. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε. Εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να αλλάξει κάτι και έτσι ο Απόλλωνας δέχθηκε την τέταρτη σερί του ήττα, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση με 1-0!

 

Κίτρινες: Νταρίκουα, Χάμπος, Κολ / Γκαρθία, Μαρμούκ

Απόλλωνας: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Άδωνη, Γιούρσεβιτς, Νταρίκβα, Κοστάκε(81΄Κμέρτσικ), Μάρκες, Κολ, Βάργκας(55΄ΑΜπντουραχίμι), Πέρετς(64΄Βαλμπουενά), Χάμπος.

Στον πάγκο: Λοίζου, Δημητρίου, Τέκιε, Αμνπτουραχίμι, Κρέμντσικ, Μαλεκκίδης, Πονιτκός, Σπόλιατιτς, Ψύχας, Βαλμπουενά, Φιλιώτης, Χουσαΐν.

 

Ανόρθωση: Αρμπολέδα, Γουαγκέ, Γκαρθία, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια, Τεχέρα, Φερέιρα, Τιουνέ, Γουαρίς, Γκασάμα.

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Κεραυνός, Καστέλ, Παρούτης, Χαραλάμπους, Αντωνίου, Κίκο, Κορρέα, Τζούλιου, Μουσόντα, Τσίκο, Χρυσοστόμου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy