«Είναι ντέρμπι, γιατί δεν ξεκινάω;» – Το «όχι» του Τεν Χαγκ στον Βαράν, αφορμή για την… έξοδο από τη Γιουνάιτεντ!

Δύσκολα φαίνεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει… ξενερώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί ο Ραφαέλ Βαράν να έχει αποδείξει σε όλους την κλάση του, μπορεί να έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League και να έχει «γράψει» το όνομά του με χρυσά γράμματα στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, όμως τα πράγματα δεν ήταν ποτέ όπως τα φανταζόταν στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει… ξενερώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, σε μία ιστορία που ξεκίνησε στο ντέρμπι της ομάδας του με τη Σίτι!

«Είναι ντέρμπι, γιατί δεν ξεκινάω;» - Το «όχι» του Τεν Χαγκ στον Βαράν, αφορμή για την… έξοδο από τη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί ο Ραφαέλ Βαράν να έχει αποδείξει σε όλους μας την κλάση του, μπορεί να έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League και να έχει «γράψει» το όνομά του με χρυσά γράμματα στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, όμως τα πράγματα δεν ήταν ποτέ όπως τα φανταζόταν στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Και μεγαλύτερη απόδειξη από τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, σαφώς και δεν υφίσταται, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από τη νυν ομάδα του, έχοντας ήδη κάνει επαφές στη Σαουδική Αραβία, η οποία φημολογείται πως ενδέχεται να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του.

Ωστόσο, άπαντες ρωτούν ποιο ήταν το ματς ή τέλος πάντων, ποια ήταν η αφορμή να πει πως στο Μάντσεστερ δεν… πάει άλλο. Οι Άγγλοι έχουν την απάντηση. Είναι το παιχνίδι της 29ης Οκτωβρίου, στο «Ολντ Τράφορντ», απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ζήτησε από τον Έρικ Τεν Χαγκ να ξεκινήσει, η απάντηση ήταν αρνητική και έκτοτε, το μυαλό του έπαψε να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ». Αναμένονται εξελίξεις…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy