Σκηνικά χάους στις εξέρες του «Μαρακανά»: Πεδίο μάχης και επεισόδια αστυνομίας-οπαδών

Απίθανα σκηνικά διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του «Μαρακανά» πριν τη σέντρα του Βραζιλία-Αργεντινή, ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων και αστυνομία! Έξαλλος ο Λιονέλ Μέσι!

Από θλιβερά επεισόδια στις κερκίδες στιγματίστηκε το μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή στο «Μαρακανά»!

Η σέντρα της αναμέτρησης ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση εξαιτίας επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και της Αστυνομίας που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμών δεκάδων ανθρώπων που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ανάμεσα στα πολλά βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ίλιγγο προκαλεί αυτό που άνθρωπος της βραζιλιάνικης αστυνομίας, επιτείθεται με γκλοπ σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, προκαλώντας την αντίδραση του τερματοφύλακα της «αλμπισελέστε» Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος κυριολεκτικά «βούτηξε» ανάμεσα στο πλήθος προκειμένου να σταματήσει τις σκηνές βίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy